Informace o vývoji při jednání o nové smlouvě
NA LACINÉ TARIFY s Vodafone:

 

-jednání se významně posunulo a již se blíží k zajímavé nabídce. V tuto chvíli jsou na stole tři varianty tarifů, které budeme našim členům (a jejich rodinným příslušníkům) nabízet.

 

a)TARIF LACINÝ -za 30,-Kč vč. DPH, měsíční paušál- vhodný zvláště pro děti, dědečky, babičky, JAKO REZERVU..., pro nepravidelné spojení technického zajištění obydlí, atp. Tento paušál obsahuje VPN (tedy libovolné množství volání a SMS v rámci naší skupiny) a 20minut volání do jiných sítí. V praxi to u dětí pak znamená, že jsou kdykoli k dispozici na tlf a mají určitý limit na volání s kamarády (po dokoupení i určitý objem SMSek). Limit (na SMS, MMS..) lze samozřejmě zastropit.

 

b)     současný a oblíbený FREE tarif, který nyní nabízíme za 356,-Kč vč. DPH, dozná pozitivní změny v navýšení objemu dat z nynějších 1,5Gb na 2 Gb za současnou cenu (vč. DPH). Tento tarif samozřejmě obsahuje neomezené volání a neomezené SMS a neomezenou VPN.

 

c) NOVINKA - NEOMEZENÁ DATA + NEOMEZENÉ VOLÁNÍ + NEOMEZENÉ SMS + NEOMEZENÉ VPN. Za solidních 599,- Kč vč. DPH.

 

 

 

Již nyní můžete projevit svůj zájem o některý tarif. Sdělte nám písemně, který, kolik, komu (z rodiny) by byl. Připravíme pro vás dílčí smlouvy.   

Nová smlouva naskočí zřejmě koncem roku. Převod čísel je možný (máte-li vyřešen závazek vůči minulému operátorovi).

 

O tarif si může zažádat náš člen, mají v pořádku členské příspěvky, a který řádně platil minulé faktury. V případě úplných nováčků budeme (podle počtu čísel a druhu tarifu) chtít vratnou zálohu pro případ nezaplacení faktury včas.

 

Adresa pro komunikaci: info@zoosdmotol.cz  , kancelář v Plzeňské ulici 217/101 Praha 5, je otevřena každý pátek 9´30-15 hod (mimo 20.září, kdy je kvůli dovolené zavřeno).                                                                                 -JZ-